Om oss

Refinansiering-gjeld.com hjelper deg til å refinansiere din gjeld til en billigere løsning og lavere rente. Refinansiering er aktuelt for alle med dyr forbruksgjeld, smålån eller lignende. Det kan spare deg mye penger og det er helt gratis og uforpliktende å søke om.

Misjon

Vår misjon er å hjelpe deg godt i gang med refinansiering av din gjeld. Vi gir deg overblikket over, hvilke selskaper, som tilbyr refinansiering, og hvilke låneforhold de har. På den måten kan du få overblikk over det norske markedet og sammenligne de relevante selskapene.

Når du bruker nettsiden vår, vil du få glede av følgende:

  • Overblikk over markedet for refinansiering på nett
  • Du kan sammenligne selskaper, renter og låneforhold
  • Gode råd, tips og anbefalinger om refinansiering

Refinansiering er veldig aktuelt etter Finanskrisen, der mange personer hadde stor og dyr gjeld. Hvis du har en eller annen type gjeld, f.eks. lån hos flere selskaper, vil det være en opplagt mulighet for deg.

Du får samlet din gjeld hos én långiver og typisk til en vesentlig lavere rente. Det sparer deg mye penger og gir overblikk i økonomien.

Der kan være kommersielt innhold og annonselenker på nettstedet. Vi mottar en provisjon når du bruker de långivere, vi henviser til. Det betyr at vi kan forbedre nettstedet regelmessig.

Sikker og troverdig nettside

Refinansiering-gjeld.com er en sikker og troverdig sammenligningsside. Vi har derfor valgt å McAfee validere nettsiden vår for å bekrefte våre intensjoner om å være en sikker tjeneste.

Det er derfor, du finner McAfee ikonet nede i høyre hjørne av nettsiden, der McAfee bekrefter, at det er sikkert å klikke på linker og navigere rundt på siden.

Her er vårt utgangspunkt

Ansvarsfraskrivelse

Det er viktig å understreke, at Refinansiering-gjeld.com bare er en formidlingstjeneste, som gir deg overblikket og masse informasjon om hver enkel långiver. Vi gir deg grunnlaget for å søke lån/refinansiering, der du ønsker. Ingen av våre oversikter viser imidlertid fullstendig antall långivere, da vi ønsker å gjøre sammenligningen lett og håndterlig.

Det betyr, at alle søknader og avtaler, du lager med eksterne låneselskaper, skjer under eget ansvar. Vi kan ikke bli holdt ansvarlige for dette. På samme måten tar vi ikke ansvaret for feil opplysninger på hjemmesiden. Det vil alltid være opplysningene på selskapets nettside, du må forholde deg til.

Vi oppdaterer ofte oversiktene, så feil er en sjeldenhet men kan forekomme. Skulle du oppleve noe, er du velkommen til å kontakte oss.