Billigste refinansiering

Refinansiering av lån vil si, at du samler alle dine lån i ett. Det kan være fra kredittkort, forbruk, til bil eller hus. Ofte har du mulighet til å refinansiere lån inntil 500.000 kr. Derfor har du rik mulighet for å få inkludert alt eller en stor del av dine lån.

Beste refinansiering av lån

Fordelen med å refinansiere er, at du sparer penger. Du får nemlig ofte en lavere rente, særlig hvis du har mange forbrukslån eller andre dyre typer. Samtidig slipper du å betale masse forskjellige renter og gebyrer hver måned. Du samler alt i ett og betaler én rente. Dette gjør det til en billig løsning, som samtidig gir deg bedre overblikk. Her kan du refinansiere online:

OBS: Vær oppmerksom på at vi kun viser deg online selskaper og at den billigste refinansiering for hver enkel, typisk vil variere. 

Det blir forhåbentlig enklere for deg å betale tilbake lånet. Samtidig får du gjerne en fordelaktig nedbetalingstid i avtalen. Kanskje du har problemer med å betale tilbake lånet. Da kan en lenger nedbetalingstid være en stor hjelp til deg.

Sist men ikke minst har du rik mulighet for å velge refinansiering uten sikkerhet. Dette gir deg mindre risiko i forbindelse med lånet.

Innhent alltid flere lånetilbud

Det finnes et ganske stort utvalg av banker og selskaper, som tilbyr refinansiering i 2017. Så hvordan finner du den beste refinansiering av lån? Jo, først og fremst må du undersøke markedet. Dette kan du gjøre selv, eller du kan bruke vår oversikt. Her finner du de forskjellige selskaper, som tilbyr refinansiering av lån. Det er en rask og enkel måte å få overblikk over dine muligheter. Og du sparer mye tid, siden du ikke selv trenger å søke rundt på nett.

Du vil fort se, at variasjonen på markedet er ganske forskjellig. Selskapene tilbyr forskjellige renter, gebyrer, vilkår og har forskjellige krav. Derfor er oversikten en god hjelp til deg, slik at du kan finne de selskapene, som kan dekke dine behov. Og det er viktig, at du finner mer en ett. Slik kan du sammenligne dine tilbud og velge det, som er best og billigst for deg.

Du må nemlig hente inn et tilbud for å vite, presis hva selskapet kan tilby deg. Selvfølgelig finner du masse informasjon på selskapets nettside, men det endelige tilbudet får du først, når du har søkt. Det er uforpliktende og gratis å sende inn en søknad. Og det krever veldig lite tid. Derfør bør du søke hos minst 2-3 selskaper, og gjerne enda flere. Jo flere tilbud du har, jo større sannsynlighet er det for, at du velger den billigste refinansiering av lån.

Gå etter den laveste effektive renten

Etter ganske kort tid får du svar tilbake fra selskapet med et tilbud om refinansiering. Nå sitter du altså med en rekke forskjellige tilbud, som du kan sammenligne. Og hva er det da, du skal du se på? Her er den effektive renten veldig viktig. Denne forteller deg, hva den egentlige kostnaden er på det samlede lånet.

Den inkluderer renten og alle andre eventuelle kostnader og gebyrer. Dette kan for eksempel være etableringsgebyr og terminsgebyret. Kort sagt gir den effektive rente deg det beste bilde på, hvilket tilbud som er billigst. Den billigste refinansiering av lån finner du altså ved å velge den laveste effektive rente.

Det finnes selvfølgelig også andre faktorer, du kan se på. Nedbetalingstiden kan for eksempel være vesentlig. Med en lang nedbetalingstid får du gjerne en lavere månedlig ytelse. Derfor er dette en fordel, dersom det er vanskelig for deg å betale hver måned. Men med en kort nedbetalingstid blir du raskere kvitt dine lån. Derfor må du alltid vurdere tilbudet ut fra dine behov.

Hva med refinansiering med betalingsanmerkninger?

Dersom du har hatt problemer med tilbakebetaling av lån og gjeld, da har du kanskje betalingsanmerkninger. Det er en stor ulempe, dersom du skal søke om refinansiering. Mange selskaper vil ikke samarbeide med kunder, som har betalingsanmerkninger eller inkassosaker. Derfor blir utvalget helt sikkert begrenset.

Et godt råd er dog å ordne din refinansiering av lån, før du får betalingsanmerkninger. Det er lettere sagt enn gjort, da det aldri er bevisst. Det gir deg bare et mye større utvalg å jobbe med.