Finansiering av tannbehandling

Finansiering av tannbehandling

Trenger du litt ekstra penger til ditt neste besøk hos tannlegen, da har du heldigvis masse muligheter. Du kan nemlig låne penger til tannbehandling på nett, slik at du kan få råd.

Her forteller vi deg, hvordan du kan gjøre det og samtidig får du noen gode tips til, hvordan du kan spare penger på din neste tannlegeregning.

Låne penger til tannbehandling

En tannlegeregning er ikke billig. Men det kan ha store konsekvenser, hvis du ikke besøker tannlegen regelmessig. Da får problemene nemlig tid til å vokse seg større. Dette øker risikoen for varige skader på tennene, og prisen på din neste tennbehandling blir enda høyere.

Her kan du søke lån til din tannbehandling online – helt gratis og uforpliktende: 

Har du ikke plass til regningen i budsjettet, da kan du låne penger til tannbehandling på nett. Du kan bruke et helt vanlig forbrukslån. Her kan du låne opptil 500.000 kr, så du kan fritt velge det beløpet, som passer til dine behov.

Samtidig velger du selv din nedbetalingstid, slik at du kan velge en månedlig ytelse, som du har råd til. Derfor kan du sette sammen presis det lånet, som passer til dine behov og ditt budsjett. Det er en veldig fleksibel metode, og samtidig er det helt enkelt.

Søk gratis og uforpliktende online

En av de store fordelene med forbrukslån er, at alt skjer på nett. Her på siden har vi samlet en oversikt over selskaper, som tilbyr gode og billige forbrukslån. Her kan du velge ut et par stykker, som du vil søke hos. Du sender inn din søknad direkte på nettsiden. Det tar bare få minutter av din tid, og det er både gratis, uforpliktende og helt trygt.

De fleste selskaper sender et uforpliktende tilbud innen få timer, så da kan du sammenligne dine forskjellige muligheter. Jo flere du har søkt hos, jo større sannsynlighet har du for å finne det beste og billigste tilbud for deg.

Du kan godkjenne låneavtalen med BankID på nett, og så har du pengene på konto allerede dagen etter. Pengene kan du bruge presis som du vil, og slik kan du altså låne penger til tannbehandling.

Kan jeg få tilskudd til tannlegeregningen?

Som regel sier man, at tannlege er gratis for barn, mens voksne må betale. Men det finnes mange unntak, så det kan faktisk være, at du kan få støtte til din regning. Det gjelder blant annet, hvis du har en spesiell sykdom eller tannløsning, hvis du har hatt forstyrrelser i tannutviklingen eller hvis tannskaden har kommet som følge av en yrkesskade.

Støtten får du fra Helfo, og det er tannlegen, som vurderer, om du har krav på tilskudd. Du kan lese mer om de forskjellige unntak og regler på Helfo.no.