Om oss

Refinansiering-gjeld.com er en sammenligningstjeneste som hjelper deg til å refinansiere din gjeld, til en billigere løsning og lavere rente. Refinansiering er aktuelt for alle med dyr forbruksgjeld, smålån eller lignende. Det kan spare deg mye penger og det er helt gratis og uforpliktende å søke om.

På nettsiden presenterer vi lån og refinansiering, på vegne av kredittydere og finansagenter, så du kan vurdere mulighetene dine og velge det du foretrekker. Vi samarbeider med og mottar provisjon fra selskapene. Slik kan vi holde våre sammenligningstjeneste i gang og kontinuerlig forbedre den.

Misjon

Vår misjon er å hjelpe deg godt i gang med refinansiering av din gjeld. Vi gir deg overblikket over, hvilke selskaper, som tilbyr refinansiering, og hvilke låneforhold de har. På den måten kan du få overblikk over det norske markedet og sammenligne de relevante selskapene.

Når du bruker nettsiden vår, vil du få glede av følgende:

  • Overblikk over markedet for refinansiering på nett
  • Du kan sammenligne selskaper, renter og låneforhold
  • Gode råd, tips og anbefalinger om refinansiering

Ved refinansiering får du samlet din gjeld hos én långiver og typisk til en vesentlig lavere rente. Det sparer deg mye penger og gir overblikk i økonomien.

Sunt arbeidsmiljøDer kan være kommersielt innhold og annonselenker på nettstedet. Vi mottar en provisjon når du bruker de långivere, vi henviser til. Det betyr at vi kan forbedre nettstedet regelmessig. Vi samarbeider med selskapene vi presenterer på nettstedet, og derfor bør du ikke forvente å finne alle selskapene i markedet.

Kontakt

Du kan kontakte oss via skjemaet nedenfor eller via kontakt@refinansiering-gjeld.com.

Ditt navn (obligatorisk)

E-post (obligatorisk)

Emne

Melding

 

Refinansiering-Gjeld.com Logo

E-post: kontakt@refinansiering-gjeld.com

Tlf: 26 25 14 07

Postadresse: Hindegade 6, 1303 København K

Sammenligningstjenesten drives av Medier & Co ApS (Org. no.: 36922362)

Trenger du hjelp?

Hvis du trenger hjelp med å bruke vår tjeneste eller har spørsmål, vennligst skriv til oss på: support@refinansiering-gjeld.com.

Sikker og troverdig nettside

Refinansiering-gjeld.com er en sikker og troverdig sammenligningsside. Vi har derfor valgt å McAfee validere nettsiden vår for å bekrefte våre intensjoner om å være en sikker tjeneste.

Samtidig har vi valgt å nøytralisere nettstedet vårt for å støtte vår ambisjon om å være miljøvennlig.

Vi er CO2 nøytrale

Ansvarsfraskrivelse

Det er viktig å understreke, at Refinansiering-gjeld.com bare er en formidlingstjeneste, som gir deg overblikket og masse informasjon om hver enkel långiver. Vi gir deg grunnlaget for å søke lån/refinansiering, der du ønsker. Ingen av våre oversikter viser imidlertid fullstendig antall långivere, da vi ønsker å gjøre sammenligningen lett og håndterlig.

Det betyr, at alle søknader og avtaler, du lager med eksterne låneselskaper, skjer under eget ansvar. Vi kan ikke bli holdt ansvarlige for dette. På samme måten tar vi ikke ansvaret for feil opplysninger på hjemmesiden. Det vil alltid være opplysningene på selskapets nettside, du må forholde deg til.

Vi oppdaterer ofte oversiktene, så feil er en sjeldenhet men kan forekomme. Skulle du oppleve noe, er du velkommen til å kontakte oss.