Refinansiering av dyre smålån

Refinansiering kan være en god idé av mange årsaker. Har du flere lån, da kan du samle disse under ett og få bedre overblik. Har du problemer med å nedbetale et lån, da kan du få bedre vilkår. Og sist, men ikke minst, har du et dyrt lån, da kan du få en lavere rente. Vi ser på hvordan du kan refinansiere dine dyre smålån og gjøre det enklere å nedbetale de.

Refinansier dyre lån – og spar penger

Med refinansiering kan du samle flere lån under ett, slik at du kun har én rente og en fast månedlig ytelse. Så har du mange små lån, da kan dette være en veldig god løsning. Det gir deg bedre overblikk og gjør nedbetalingen billigere. Søk om refinansiering av dyre smålån her:

Mange nordmenn har tatt dyre lån gjennom tiden for å få penger raskt og enkelt. Noen mister helt overblikket og klarer ikke å nedbetale til tiden, og da står man igjen med gjeld. Så har du et dyrt lån, som du ikke helt kan bli kvitt, da kan refinansiering være en god løsning.

Med refinansiering får du en ny rente og nye vilkår på. Og renten er vanligvis forholdsvis lav, særlig i forhold til for eksempel smålån. Derfor er det en stor fordel å refinansiere, dersom man har tatt et lån med en høy rente. Du får en lavere rente og slik en lavere månedlig ytelse. Derfor sparer du mye penger med denne løsningen. Du kan tilmed få en lenger nedbetalingstid, hvis dette er nødvendig.

Du kan refinansiere helt inntil 600.000 kr. Derfor har du rik mulighet for å samle alle dine smålån. Og mange selskaper tilbyr i tillegg refinansiering uten sikkerhet. Refinansiering er altså en måte å spare penger på.

Refinansiering veiledning – trinn for trinn

Det er veldig enkelt å søke om refinansiering av lån. Faktisk fungerer det på samme måten, som når du skal søke om et smålån eller lignende på nett. Her gir vi deg en rask trinn for trinn veiledning:

  1. Finn dine selskaper på nett

Først må du selvfølgelig finne noen selskaper, du vil søke hos. Dette kan du gjøre ved å søke på nett. Du vil fort se, at det er et veldig stort utvalg. Derfor kan du med fordel bruke vår oversikt her på siden. Denne viser deg alle selskaper, som tilbyr refinansiering av dyre smålån. Slik får du et bra oversikt over dine muligheter på kort tid. Det sparer deg mye tid i prosessen.

  1. Søk hos minst 2-3 selskaper

Nå må du sende inn en søknad til de selskapene, du er interessert i. Her er det viktig å søke hos mer enn ett selskap. Variasjonen mellom selskapene er nemlig veldig stor. Derfor kan det være stor forskjell på hvilken rente og hvilke vilkår, du får. Så søk hos flere, slik at du kan sammenligne tilbudene. Dette øker din sannsynlighet for å finne det beste tilbudet. Du kan spare mye penger på denne måten.

Du kan søke via oversikten eller på selskapets egen nettside. Det er selvfølgelig helt gratis og uforpliktende.

  1. Sammenlign dine tilbud

Du kan nå sammenligne de forskjellige tilbud, du har mottatt. Her er det viktig å se på, hvilke vilkår du får. Det kan for eksempel være nedbetalingstiden. Men du må også legge merke til den effektive rente. Denne er det beste bilde på, hva refinansieringen egentlig koster deg. Den inkluderer nemlig både renten og alle andre eventuelle gebyrer og kostnader. Den laveste effektive rente gir deg slik det billigste tilbudet.

  1. Godkjenn avtalen

Er alt godkjent av både deg og selskapet, da kan du signere avtalen. Dette gjør du på nett ved å bruke BankID. Og slik har du refinansiert dine lån.

Årsaker til å refinansiere dyre smålån

Som du kan lese i denne artikkelen finnes det masse gode grunner til å refinansiere dyre smålån. Du får bedre overblikk, bedre vilkår og kan spare mye penger. Samtidig er det enkelt og helt sikkert.