Refinansiering for å pusse opp

Drømmer du om å pusse opp boligen, da kan refinansiering gjøre drømmen til virkelighet. Med refinansiering av lån kan du få en lavere rente og bedre vilkår. Slik kan du spare mye penger hver måned. Det er en annerledes, men mye billigere løsning enn for eksempel forbrukslån. Derfor bør du virkelig vurdere refinansiering, dersom du skal bygge på eller pusse opp.

Søk refinansiering til oppussing

Her på siden har vi samlet en rekke selskaper, som tilbyr refinansiering til oppussing. Slik får du et overblikk over dine muligheter. Du kan bruke oversikten til å søke direkte hos de selskapene, du vil.

Det er gratis og uforpliktende å søke, så hent gjerne inn tilbud fra flere forskjellige långivere. Dette gir deg en stor fordel, fordi du da kan sammenligne de forskjellige tilbud.

 

Refinansiering til oppussingHer bør du se på den effektive rente. Den forteller deg, hva kostnaden ved ditt nye lån er. Her bør du selvfølgelig gå etter den laveste effektive rente for å få den billigste refinansiering. Men du kan også sammenligne andre faktorer.

For eksempel kan en lang nedbetalingstid være en stor fordel (eller nødvendig) for noen. Finn det tilbud, som best og billigst dekker dine behov. Dette kan du da godkjenne og signere med BankID, og så er avtalen på plass.

Oppussing av det du vil – Bolig, bil, kjøkken etc.

Pengene kan du egentlig bruke, som du vil. Lånet fra refinansiering dekker dine gamle lån, slik at du får mer penger en annen plass. Du får flere penger hver måned, siden den månedlige ytelse faller. Men det kan også være, du får ledig sikkerhet i boligen, som du kan bruke til å finansere et annet kjøp.

På den måten kan du altså bruke pengene til oppussing av det, du vil. Du kan pusse opp bad, kjøkken eller andre rom, eller du kan bygge på boligen. Du kan også bruke pengene til å finansiere bilkjøp. Det er i stor grad opp til deg selv.

Derfor er det smart å bruke refinansiering for å pusse opp eller bygge på. Du sparer mye penger, og du får stor frihet. Kom i gang allerede i dag og begynn oppussingen i morgen.