Norges billigste refinansiering online

Med refinansiering kan du bli kvitt dine gamle og dyre gjeld. Det fungerer ved, at du tar opp et forbrukslån, som du bruker til å nedbetale dine gamle lån. Dette høres kanskje ut som en merkelig løsning.

Men det nye forbrukslånet har gjerne en bedre rente, som gjør, at nedbetalingen blir billigere. Samtidig kan du noen ganger få en lenger nedbetalingstid, dersom du har problemer med å betale til tiden. Men hvem er de billigste? Vi har set på Norges billigste refinansiering online. 

Refinansiering i Norge

I Norge finnes det i dag et stort marked for refinansiering. Nesten alle online långivere, som tilbyr forbrukslån, tilbyr også denne mulighet. Derfor har du rik mulighet for å finne en långiver, som kan dekke dine behov. Det varierer veldig, hva de forskjellige selskapene kan tilby deg.

Sammenlign og søk helt uforpliktende.

OBS: Husk på at vår oversikt kun er veiledende og den billigste refinansiering for hver enkel, typisk vil variere. 

Du bør sammenligne og innhente flere tilbud, hvis du vil være sikker på å finne den billigste løsningen.

Norges billigste refinansieringFinn ut, hvor stort et beløp, som er nødvendig for å nedbetale dine gamle lån. Og legg samtidig et budsjett for, hvor mye du har råd til å nedbetale i måneden. På den måten kan du sammenligne dine behov med selskapenes vilkår og tilbud.

Alle søknader er uforpliktende

Som forbruker skal du bruke det store markedet til din fordel. De mange muligheter betyr nemlig, at konkurransen er stor, og at du får en bedre mulighet for å tilpasse refinansieringen til dine behov. Du finner best det billigste tilbudet ved å søke hos mange forskjellige selskaper.

Slik kan du hente inn en rekke tilbud, som du kan sammenligne, og velge det beste. Se på den effektive renten, når du sammenligner dine tilbud. Den laveste effektive renten gir deg nemlig den billigste løsningen.

Det er helt gratis og uforpliktende å sende inn en søknad om refinansiering. Derfor bør du søke hos så mange som mulig, og minst 2-3 forskjellige. Jo flere du søker hos, jo større sannsynlighet for å finne markedets billigste tilbud for deg. Husk på, at du først kan se ditt endelige tilbud, når du har sendt inn en søknad. Renten avhenger nemlig av den kredittvurderingen, som selskapet foretar.

Du kan søke direkte på selskapenes nettsider via et skjema eller gjennom en av de mange online portaler. Søknadsprosessen er utrolig enkel og tar bare et par minutter å gjennomføre. I tillegg får du gjerne svar fra selskapet i løpet av bare én time.

Kan banken hjelpe med refinansiering?

Din egen bank kan i noen tilfeller hjelpe deg med refinansiering av dyre lån eller kredittgjeld. Her er det vanlig å refinansiere gjennom et boliglån fremfor med et forbrukslån, men det siste er også mulig. Banken din har ofte strengere krav enn de mange online långivere, som finnes. Det betyr, at du gjerne må ha en sterkere økonomi eller kanskje en medsøker for å bli godkjent i banken.

Hele prosessen er derfor en del tungere og mer tidskrevende, hvis du velger å bruke din egen bank. Men refinansiering gjennom et boliglån er ofte en billigere løsning, dersom dine nåværende lån i boligen tillater denne muligheten. Derfor er det verdt å undersøke, om din egen bank kan hjelpe deg.

Du kan alltid ta kontakt til banken din og høre, om de kan hjelpe deg med refinansiering. Får du avslag, da går du bare videre til de mange online selskaper. Sier de ja, da kan du forsøke å sammenligne bankens tilbud med de muligheter, du har på nett. Slik kan du altså selv bestemme, om du vil bruke din egen bank eller en annen långiver.