Refinansiering best i test

Markedet for refinansiering er i dag så stort, at det kan være vanskelig å få overblikk over dine muligheter. Men heldigvis kan du få masse hjelp til dette. Vi gjør det enkelt å sammenligne långivere og banker på refinansiering. Her får du informasjon om lånebeløp, krav til kunden og et eksempel på renten.

Det er viktig å understreke, at du først kan se ditt endelige tilbud, når du har sendt inn en søknad. Rente og vilkår avhenger nemlig av din kredittvurdering og dine krav til lånet (beløp, nedbetalingstid osv.). Her forklarer vi deg litt mer om, hvordan du finner den beste refinansiering til dine behov.

Refinansiering test 2024 – hvem er billigst?

Det er ikke full enighet om, hvilken långiver som gir deg den beste refinansiering. Folk legger vekt på forskjellige aspekter av refinansieringen som rente, service, lånebeløp osv. Her er noen av de gode muligheter, som du bør vurdere.

Søk gratis og uforpliktende.

OBS: Husk på at vår oversikt kun er veiledende og den billigste refinansiering for hver enkel, vil typisk variere. 

Det finnes noen felles faktorer, man ikke kan unngå å se på, når man skal vurdere en långiver.

Intervallet for lånebeløp og nedbetalingstid er viktig, siden større intervaller gir deg større frihet og fleksibilitet. Jo lenger nedbetalingstid du kan få på din refinansiering, jo lavere blir din månedlige ytelse. Det er spesielt en viktig faktor for de, som ikke har råd til å nedbetale så mye hver måned.

Den effektive renten er også viktig, siden det er denne, som avgjør kostnaden ved ditt nye lån. Du skal gjerne kunne få en lavere rente på din refinansiering enn på dine gamle lån.

Bank Norwegian tilbyr refinansiering fra 5.000 – 600.000 kr, og du kan velge en nedbetalingstid opp til 5 år. Du kan søke fra du er 20 år. Med alle disse fordeler er det ganske sikkert å si, at Bank Norwegian er en av de populære långivere til refinansiering av dyre smålån og kredittkortgjeld.

Hos Bank Norwegian får du en lav rente, som selvfølgelig avhenger av din kredittvurdering. Søker du med medsøker, da øker du din sannsynlighet for en lav rente. Bank Norwegian har en meget fair rente på refinansiering.

Andre långivere, som ligger høyt på diverse portaler, er Lendo, Santander Consumer Bank og Unofinans. De tilbyr store intervaller for lånebeløp og nedbetalingstid, god service og lav rente.

Disse fire er blant de billigste på markedet, når de gjelder refinansiering. Men husk alltid, at du må sende inn en søknad for å kunne se ditt endelige tilbud. Du finner din beste refinansiering ved å søke hos så mange långivere som mulig, fordi du da kan sammenligne en rekke forskjellige tilbud.

Søker du hos alle disse flere långivere, da er du bedre stillet for å finne den beste refinansiering (2024) for deg blant tilbudene.