Samle smågjeld én plass

Samle smågjeld én plass

Har du tatt opp mange forskjellige lån hos ulike selskaper, da kan du komme i en situasjon der din nedbetaling blir unødvendig dyr. En løsning er å samle all din smågjeld i ett felles lån og slik få en både billigere og enklere nedbetaling av det lånte beløpet.

Det kan du gjøre med såkalt refinansiering, og her tar vi en titt på hvorfor det kan hjelpe deg til å spare penger og samtidig få beder oversikt over din økonomi.

Kan spare deg mye penger

Det kan være veldig dyrt å ha gjeld hos flere forskjellige selskaper av flere grunner. Først og fremst kan det være at du betaler en unødvendig høy rente på de små lån, og for det andre kan det være en rekke gebyrer og kostnader som du betaler flere ganger.

Søk refinansiering gratis og uforpliktende:

 

Mange selskaper har et såkalt termingebyr som betales hvert år, og dette må du da betale til 2-3 forskjellige selskaper frem for kun å betale det én gang. I tillegg er det veldig forvirrende å ha flere ulike lån, og det kan være skyld i at du mister oversikt over din økonomi og kanskje ikke får betalt til tiden.

Det kan i siste ende bli dyrt i form av forsinkelsesrenter og ekstragebyrer. Derfor kan du spare mye penger på fx. å samle din kredittgjeld i ett lån.

– Kun ved refinansiering

Dette kan du kun oppnå ved såkalt refinansiering. Refinansiering betyr i praksis at du tar opp et nytt lån for å dekke de gamle. Men dette er altså ikke noe du gjør på egen hånd ved å søke om et stort lån, men noe du får hjelp til av en långiver.

Du søker spesifikt om refinansiering og angir hvilke lån og beløp du skal ha dekket. Dette smarte ved dette er at den nye långiveren da sørger for nedbetalingen av alle de øvrige lån. Slik trenger du ikke selv bruke tid og energi på det, og du vet at alt blir betalt til tiden.

Det eneste du må bekymre deg om er å nedbetale ditt nye lån, som i noen tilfeller kan ha en lavere rente enn de gamle. Slik kan du spare penger på refinansiering og samtidig få mye mer styr på din økonomiske situasjon.

Sammenlign og søk om å samle smågjeld med oss

Det finnes mange selskaper i dag som tilbyr refinansiering, og vi vil gjerne hjelpe deg til å finne den billigste. Derfor gir vi deg her på siden mulighet til å få oversikt over alle de tilbud som finnes på markedet. Vi har en rekke lister som samler opplysninger om de ulike selskaper, og her kan du finne informasjon om beløpsstørrelser, nedbetalingstid, rente, vilkår, krav til forbruker osv.

Du kan sammenligne tilbudene på kryss og tvers på områder som pris, svartid og tilmed kundevurdering, og slik kan du finne de selskaper som er relevante for deg. Husk på at du må sende inn en uforpliktende og gratis søknad for å kunne se ditt endelige tilbud. Din personlige rente avhenger nemlig bl.a. av din økonomi, og derfor kan du først se ditt individuelle tilbudet når du har søkt.

Av den grunnen anbefaler vi at du søker hos minst 2-3 forskjellige selskaper dersom dette er mulig. Det tar kun kort tid å sende inn en søknad, og det er både gratis og uforpliktende. Slik kan du sammenligne dine forskjellige tilbud og velge ut det som er best og billigst for deg.

Og slik kan du få en mye enklere nedbetaling av din eksisterende gjeld, få bedre oversikt over din økonomi, minske risikoen for manglende betalinger og samlet sett spare penger ved å samle din smågjeld.