Vilkår

Det gjelder følgende vilkår ved bruk av Refinansiering-gjeld.com.

Om nettstedet

Refinansiering-gjeld.com er et kommersielt nettsted som mottar kommisjon når du gjennomfører en søknad eller blir godkjent til et lån. Det er med til å sikre at vi løpende kan vedlikeholde og forbedre nettsiden, slik at du får mest mulig glede av den. Vi samarbeider med selskapene vi presenterer på nettstedet, og derfor bør du ikke forvente å finne alle selskapene i markedet.

Vi fremviser relevante oversikter på nettsiden for å gi deg oversikt og gjøre deg klokere på de enkelte långiveres forhold. Det kan være i form av renter, søknadskrav, svartid og lignende.

Alle sider, artikler og oversikter skal brukes veiledende. Det gjelder spesielt for de sider som handler om de billigste og beste fordi det alltid vil være en individuell vurdering. Du kan derfor med fordel undersøke markedet videre på egen hånd, dersom du vil være helt sikker på å finne den beste/billigste løsningen.

Informasjonskapsler

Refinansiering-gjeld.com bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen generelt. Informasjonskapsler er en tekstfil som lagres på enheten din. Nettsiden inneholder informasjonskapsler fra tredjeparter som innebærer følgende:

  • Google Analytics
  • Adservice A/S

Ønsker du å blokkere eller slette informasjonskapsler, kan du gjøre det på følgende måter, avhengig av om du bruker Chrome, Firefox eller Internet Explorer:

Ved å gjøre dette vil du dog kunne oppleve at innholdet og brukeropplevelsen reduseres, eller at noen deler av nettsiden ikke fungerer optimalt.

Personvern

Refinansiering-gjeld.com er låneformidler og samler derfor ikke inn personlige opplysninger om våre brukere. Vårt bruk av Google Analytics og annonsenettverket Adservice A/S gjør oss i stand til å samle inn data om atferd, mest brukte kampanjer, mest besøkte sider på nettstedet og lignende. Ikke mer enn det.

Vi har derfor verken navn, adresse, mobilnummer eller e-post på våre besøkende. For vårt primære formål er kun å veilede deg til den beste løsning for dine behov.

Ansvarsfraskrivelse

Refinansiering-gjeld.com fraskriver seg ansvaret fra de aktiviteter, lån og refinansiering du gjennomfører hos eksterne långivere. Vi fungerer kun som formidler. Av samme grunn vil låneselskapenes vilkår, priser og forhold alltid være gjeldende over de informasjoner du finner på vår side og i oversikter. Kontakt oss gjerne dersom du opplever informajson som bør rettes.

Vi kan på ingen måte garantere at du finner det beste og/eller billigste refinansiering (lån) gjennom vår tjeneste. Det er kun vår intensjon å fremvise de førende selskaper som vi mener du bør vurdere i den forbindelsen. Det er selvfølgelig en subjektiv vurdering, presis som det er individuelt hvilke lånetilbud & renter du mottar retur.

Kontaktinformasjon

Refinansiering-Gjeld.com Logo

E-post: kontakt@refinansiering-gjeld.com

Tlf: 26 25 14 07

Postadresse: Hindegade 6, 1303 København K

Tjenesten drives av Medier & Co ApS (Org. no.: 36922362)